News

All drift opphører med umiddelbar virkning

Mon 9th Jan 2017 - 9:38pm : Gaming

Det er med et tungt hjerte at vi må meddele at nDurance Gaming vil legge ned all drift med umiddelbar virkning. Dette kom kanskje brått på mange, da vi relativt nylig har re-brandet og hatt ute en spørreundersøkelse om 2017, men per dags dato var det dessverre uungåelig som følger av både frafall i styret og støtteapparatet, uforutsette omstendigheter, og andre tidkrevende prosjekter. Vi vil uansett dele ut både t-skjorter og RP til noen heldige som har deltatt i spørreundersøkelsen.

 

Helt siden starten i 2014 var målet vårt og etablere oss som Norges beste League of Legends-lag, noe vi gjorde med bravur i 2016. Med seier på Digitality X, ByLAN og Warpzone, en 1.plass og en 2.plass i Telenorligaen og to 3.plasser i Ragnarök, kan vi trygt si oss fornøyde med resultatene vi oppnådde i 2016 - alt i alt. Resultatrekken med 14 seiere, en uavgjort og et tap i Telenorligaen gjennom hele 2016, taler egentlig for seg selv.

 

Selv om vi alt i alt er fornøyde med resultatene, har ikke veien vært knirkefri. Forrige sesong begynte med at vi ervervet oss både experiMENTAL eSports og deres Hearthstone-lag, samt et helt nytt Overwatch-lag. Den sesongen kan absolutt kalles en berg-og-dalbane, da vi endte sesongen uten både Hearthstone- og Overwatch-avdelig, samt fire nye spillere til sluttspillet i League of Legends.

Vi vil derfor bruke denne anledningen til å takke hver og en av spillerne som spilte for oss i 2016, og ønske alle sammen lykke til i 2017. Vi har satt stor pris på ditt bidrag, lite eller stort. Flere av spillerne har allerede fått seg nye lag, og det blir spennende å følge hver og en av de videre.

 

Selv om vi ikke kommer til å være aktive i starten av 2017, betyr ikke dette nødvendigvis slutten på nDurance Gaming, da flere av oss er lystne på å ta opp igjen driften ved en senere, mer passende anledning.

 

Takk for all støtte, alle gode tilbakemeldinger, til alle som har sett på kampene våres, kjøpt t-skjorter og ikke minst - takk til alle som har spilt for oss og bidratt til å muliggjøre dette prosjektet. Dersom det skulle være noe, er det bare å ta kontakt via Facebook-siden eller på ndurancegaming@gmail.com, så skal vi svare så fort det lar seg gjøre. Takk for oss!

 

Med vennlig hilsen,

 

Ole-Andreas "Kami" Skår, på vegne av hele styret i nDurance Gaming.

 

Henrik "Svettz0r" Årdahl og Ole-Andreas "Kami" Skår.

 

 

 

Lagbilde fra finalen i Telenorligaen i november. Fra venstre: Cheezy, Touch, Kanani, Doxy, Hatrixx og Credit. Foto: Gamer.no/Eivind Von Døhlen

 

Lagbilde fra Digitality X. Fra venstre: Touch, Bigfat, Energy, Sharp og Cuctus.

 

Omid "Touch" Rosander er spilleren med flest sesonger i nDG. Stor takk for ditt bidrag til nDG gjennom alle sesongene!

 

 

Kami

Kami

Ole-Andreas Skår

Your Comments

Please register or login to post comments