News

Vi presenterer vårt nye Overwatch roster!

Tue 12th Jul 2016 - 7:46pm : Gaming : Overwatch

nDurance har funnet sitt Overwatch roster for 2016 sesongen

Vi i nDurance har over en lengre periode jobbet hardt for å lande et roster som vi både tror og håper kan hevde seg i norgestoppen kommende sesong. Vi har også troen på at laget har potensial og talent nok til å markere seg i internasjonale turneringer i kommende tid fremover.

Etter at Overwatch ble sluppet, og også tiden før, har vi lagt merke til en stor interesse blant folk for spillet. Vi så mulighetene Overwatch hadde til å bli en klassiker innenfor e-sporten. Derav begav vi oss ut på søken etter spillere som var sulten på suksess, og som var villige til å legge ned alle krefter som kreves inn i arbeidet med laget. Vi har hatt en tryoutperiode som har strukket seg over 7-8 uker, hvor vi har holdt oss unna alt av turneringer og konkurranser til alt var på plass. Vi har sett hvordan andre lag har stortrivdes med turneringer på internasjonal og nasjonal arena, og at ting begynner å blusse opp i miljøet fremover. Det lover godt!

Endelig føler vi at vi kan bli med på denne reisen. Et helt nytt prosjekt, med et helt nytt trenerteam og med helt nye spillere. Vi har brukt god tid på å finne riktige profiler som passer våre ambisjoner og ønsker. Det gjør det hele enda deiligere at søkeprossesen endelig er avsluttet. Nå begynner det viktige arbeidet for å legge grunnlaget for hvordan kommende sesong skal utforme seg.

Laget vårt består av en høyt motivert gjeng, som utgjør en gruppe av både unge talenter og eldre, erfarne spillere fra andre spill. Vi føler derfor at vi har truffet midt i blinken når det gjelder et velbalansert roster som utfyller hverandre.

Vi har derfor gleden av å presentere rosteret vårt for 2016 sesongen:

Spillere

 

Tank - BjanGo

Bjørn-Ola Bråten Lang - 27 år

Vårt lags eminente kaptein og solide hærfører. Bjørn-Ola har en lang merittliste med erfaringer både i ulike klubber og ulike spill. Han har bevegd seg innenfor Quake, CS:GO og HoN. I moderne tid har han spilt mest Hearthstone. Bjørn-Ola er en naturlig leder, som blir ekstremt giret når han møter motstand.  Han er blant spillerne med størst ambisjoner og et ytterst ønske for at laget skal lykkes. Ikke bare er han en dyktig spiller, men også et ess når det gjelder shotcalling og bestemmelser i hektiske situasjoner. Om man er usikker på noe, fjerner han all usikkerhet og sørger for at laget fungerer som et kollektiv etter beste evne!


Tank/Flex - EpicMouse

Ruben Hustoft - 24 år

Ruben er en spiller med bakgrunn i CS:GO og Dota2. Han er på mange måter spilleren med et aller tiders muntert humør, som har vist seg som svært tilpassningsdyktig. Han er svært ydmyk, noe som former han som en utsøkt lagspiller. Ruben er ellers en svært rolig kar, som liker en latter innimellom. På mange måter var Ruben overrasket når han fikk tilbudet vårt da dette er hans første erfaring som høytsatsende i e-sport. Vi tror at han vil vise seg svært verdifull i tiden som kommer, når vi regner med at han vil vise at han fortjener å være her ved å ta vare på muligheten sin!


DPS - Lavasava1

Jonas Høvig - 18 år

Et absolutt spennende talent. Jonas har vist seg til å ha elleville individuelle egenskaper som spiller. Ikke bare er han en fantastisk lagspiller, men også en spiller som kan overraskende sine lagkamerater og motstandere i enhver match, med noe som kan hale i land en seier. Vi tror Jonas vil vise seg ekstremt verdifull både med tanke på hans alder, og hans allerede store talent. Hans store ståpåvilje og ønske om å forbedre seg tror vi vil være utslagsgivende i hans utvikling i tiden foran oss. Som person er han svært rolig, og har et bestemt fokus om å gjøre det som trengs for å vinne. Hans bakgrunn strekker tilbake til LoL miljøet, hvor har nå viser at han også behersker FPS svært godt!

Support/Flex - Overtime

Sindre Stien - 20 år

Sindre er på mange måter godgutten vår. Med et sjarmerende og positivt humør løfter han moralen i laget, og er en pådriver for at laget skal prestere. Hans bakgrunn strekker seg tilbake til CS:GO, der han har tilbrangt utallige timer. Det gjør at FPS ikke er nytt for han, samtidig som han har vist hvor viktig et kollektiv og lagspill er for han. Blant hans største egenskaper som spiller er hans timing. Noe som ironisk nok ligger i gametaget hans. Han klarer å holde oversikt over både han selv og lagkamerater, og er en dyktig caller. Sindre er svært glad i å konkurrere, og sier ikke nei til en utfordring. Han har stort potensiale til å utvikle seg videre med et godt fokus, noe vi tror at han kommer til å gjøre. Med et høyt konkurranseinstinkt kommer store ambisjoner, der vi tror Sindre vil bli en av bærebjelkene i laget for å stadig ønske å forbedre oss som lag, og sikte mot toppen!

Support - Profix

Mats Guttormsen - 23 år

Mats er spøkefuglen av gjengen vår, han elsker å slå av en spøk for å holde moralen oppe, samtidig som han viser et ekstremt engasjement for hva vi jobber med. Mats er blant de som tar jobben i laget mest seriøst, og er også blant de største bidragsyterne til å komme frem til forslag om endringer. Hans bakgrunn strekker seg tilbake til Starcraft 2 og Hearthstone hvor mange kanskje kjenner han fra i e-sportmiljøet. Mats er en dyktig taktiker, og god til å sette seg i både medspillere og motspillere sine ståsted. Han er svært pålitelig, og viser en entusiasme uten like. Vi har veldig tro på at Mats sin erfaring fra tidligere, kombinert med et talent for de fleste spill og evne til tilpassning, vil være blant, om ikke den mest stabile spilleren vår kommende sesong.


DPS - ONIGOD

Stefan Fiskerstrand - 18 år

En ekstremt konkurranseglad gutt. Stefan er også et av våre svært spennende talenter, med tidligere bakgrunn fra CS:GO. Han er ung, men godt moden for alderen. Han er rolig og sammenfattet selv i hektiske situasjoner. Med at lang bakgrunn i FPS, er han blant våre dyktikste skyttere, noe som gjør han farlig på enhver hero. Han har svært store ambisjoner og potensial til å lykkes, og vi håper vi kan hjelpe Stefan med å nå sitt fulle potensial. Hans største egenskap er hans evne til å ikke miste fokus i store teamfights, og kan plukke opptil flere med sitt gode aim og nøyaktige bevegelser. Vi både tror og håper at Stefan vil trives hos oss, og at han bidrar til at laget gjør det godt kommende sesong.


Trenerstab

Coach - Intekaka

Pontus Wallgren - 23 år

Pontus blir vår viktigste mann bak kulissene kommende sesong. Han har lang fartstid som en konkurransedyktig spiller i de spill han har forsøkt seg på. I denne omgang skal han derimot være coach, og anvende sin kunnskap til hjelpe laget ende opp som det seirende laget. Som hovedtrener er det Pontus som kommer med idèer om metachanges og lineups. Han klekker ut taktikker og strategier som skal benyttes i offentlige kamper. Han er veldig seriøs, selv om han er fersk i rollen. Pontus er en pådriver for at laget skal prestere, og stiller alltid krav til fokus, en god treningshverdag og rutiner som alle e-sportutøvere trenger for å optimalisere situasjonen de er i. Pontus blir vår viktigste bidragsyter for at laget skal se helheten, og støtter også oppunder med analysering av tidligere games.


Manager - Kautil

Kjetil Lamo - 26 år

Skal være den som sørger for at ting går sin gang. Jobber tett med Pontus for å sørge for at spillere får en optimal treningshverdag, og at vi legger tilrette for at laget skal få prestert. Kjetil har ansvaret for påmelding på turneringer og annet offentlig spill, beslutter hvilke LAN vi deltar på og jobber med det administrelle. Kjetil er personen man henvender seg til både som spiller og hovedtrener om man lurer på ting. Han er bindeleddet mellom styret og laget. Med tidligere erfaring som spiller, har han også verdi i form av analytiske evner, innspill til trener og spillere samt et godt humør som bidrar til at laget skal komme godt overens og skal kunne fokusere på det sportslige. Han fungerer også som organet som er talsmann for laget.

Kapteinens kommentar

Vi har tatt oss muligheten til å høre med Bjørn-Ola "BjanGo" Bråten Lang, om hvordan oppholdet i nDurance Gaming har vært så langt, og hvordan han ser for seg sesongen 2016 vil bli med rosteret:

- "Så langt synes jeg alle prosesser har vært veldig profesjonelle og jeg synes vi har landet på en veldig god lineup med godt potensiale til å prestere innenlands og utenfor norges grenser. Jeg ser for meg at det blir mye trening, mye samkjøring og ting som man skal finne ut av. Men jeg ser for meg en 2016 sesong med store fremskritt, og håper å krone det med én til flere titler smile. Målet vårt er jo å prestere, enkelt og greit. Da må vi gjøre det som skal til for å prestere. Jeg vil takke nDurance for muligeten, og for å ha et så godt apparat i ryggen."

Med det sagt, så gleder vi oss utrolig til oppstarten av en ny liga i Overwatch i Telenorligaen, og håper på positive resultater i både nasjonal liga og internasjonale turneringer. Vi gleder oss til å bli kjent enda mer med hverandre i laget, og samkjøre oss til et meget godt kollektivt lag. Forhåpentligvis kan vi vise at vi kan nå toppen i Overwatch også!


GO NDG! laughing

 

 

nDG Kautil

nDG Kautil

Kjetil Lamo

Your Comments

Please register or login to post comments